iStock-1186614184 kopie.jpg

ADMIFY 

Admify is dé specialist voor de administratie van ZZP’ers. Naast het verwerken van jouw administratie, adviseren en ondersteunen wij jou bij vragen waar je tegen aanloopt. Of het nu gaat over fiscale zaken of bedrijfsadvisering; het maakt niet uit! We denken graag met je mee om met een praktische aanpak jouw bedrijfsvoering optimaal te houden.

Bij Admify draait het om jou als ondernemer! Wij helpen je bij de verwerking van jouw boekhouding en creëren daardoor rust en ruimte. Zo ontstaat er maximaal inzicht in jouw onderneming en houd je grip op toekomst. Wij geloven in de kracht van helderheid, want wanneer tijd en inzicht leiden tot een heldere kijk, dan lach je de toekomst tegemoet.

 
 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Ik ben ondernemer. Heb ik een administratie nodig?


Ja, want ook ondernemers hebben een financiële administratie en zijn belastingplichtig. Juist voor ZZP'ers biedt Admify de beste service omtrent de administratie en aangiftes van jouw onderneming.
Waar kan Admify mij als ondernemer mee helpen?


We hebben verschillende administratieve diensten, zoals hulp of het volledig verwerken van jouw administratie, het verzorgen van belastingaangiftes, het opstellen van de jaarrekening en het geven van advies voor jouw onderneming. Meer informatie vind je hier.
Kan ik bellen of mailen met vragen over mijn administratie?


Ja! Bij Admify mag je altijd bellen en mailen om je vragen over jouw administratie of andere zaken te stellen. Wij proberen je altijd zo snel als mogelijk van een passend antwoord te voorzien.
Werkt Admify met vaste prijsafspraken of op uurbasis?


Iedere onderneming is anders: iedereen heeft andere behoefte. Hier stemmen we de prijs van het gekozen pakket op af. Op de homepage kun je kiezen tussen verschillende pakketten welke geschikt is voor jouw onderneming. Bij deze pakketten zitten verschillende opties inbegrepen, waaronder dat je altijd, onbeperkt vragen kan stellen. Wil je meer opties als aanvulling op het door jouw gekozen pakket, bijvoorbeeld het uitwerken van een telefonisch advies, dan werkt Admify op uurbasis.
Kan ik nu overstappen naar Admify?


Ga je graag met ons in zee, maar heb je op dit moment al een een administratiekantoor of accountantskantoor? Dat vormt geen enkel probleem. Met onze overstapservice ben je verzekerd van een soepele overdracht. Wil je meer informatie of gebruik maken van onze overstapservice? Neem dan direct contact met ons op via telefoonummer +31 6 81 76 61 45 of door middel van het contactformulier.

 

NIEUWS EN TIPS

Of je nu juist start met jouw eigen onderneming of je bent al een hele lange tijd bezig om je bedrijf succesvol te laten verlopen, het maakt niet uit. Hieronder staan nieuws en tips waar je als ondernemer écht wat aan hebt!